Gezocht: concessiehouder brasserie/sportbar Puyenbroeck

De Provincie Oost-Vlaanderen zoekt een dynamische uitbater voor een brasserie/sportbar op het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De opdracht start op 1 april 2025 voor een periode van 9 tot 18 jaar.

Concessie

De concessie omvat drie opdrachten:

  • de uitbating van een brasserie/sportbar met twee terrassen in het sportcomplex
  • de uitbating van een zomerbar aan het zwembad
  • de catering van maaltijden voor het verblijfscentrum

De concessieopdracht wordt gegund via de principes van de onderhandelingsprocedure met bekendmaking. De inschrijver doet een onderhandelbaar voorstel met een duur van minimaal 9 en maximaal 18 jaar. Kandidaten worden beoordeeld op basis van hun visie op het financiële, technische en operationele luik, en de ervaring in de sector. 

Tijdens de procedure is er een ruime marge voorzien voor onderhandelingen.

Interesse?

Meer informatie, inclusief een gedetailleerde opdrachtomschrijving en contactinfo, vind je op de webpagina.

Domein Puyenbroeck

Domein Puyenbroeck verwelkomt op jaarbasis gemiddeld 518.000 bezoekers. Golf Puyenbroeck zo’n 45.000 golfers en Sport Puyenbroeck 286.000 sportliefhebbers. Hierbij vormen de zomermaanden (mei t.e.m. september) de drukste periode.

Met zijn vele troeven mikt Puyenbroeck op een divers publiek: gezinnen met kinderen, sporters, wandelaars, gepensioneerden, ondernemers, groepen … Het domein kent een mix aan bezoekers die enerzijds actieve recreatie zoeken en anderzijds tot rust willen komen in de groene omgeving.